Blandat svart och silver

Jag har köpt nya glaspärlor i en jättefin turkos nyans som jag har knåpat ihop med svart kedja och silverkedja. Så här blev det! Det sista armbandet är inte till salu men jag gör självklart ett likadant utan "jonas-plattan" om efterfrågan finns.

Armband med turkosa glaspärlor och äppelgröna sötvattenspärlor. På armbandet finns också ett litet svart hjärta och en silverring med en sötvattenspärla och en akrylplatta. Med akrylplattor kan man göra sina egna personliga hängen till armband, halsband och örhängen. Möjligheterna är oändliga!

Makramé

Jag sysslar även med makramé, som är jätteroligt och otroligt avslappnande! Jag skulle kunna sitta i flera timmar och bara göra en massa knutar. I alla fall...här kommer några exempel på hur det kan bli. Mer smycken av makramé kommer snart upp. Här visas ett halsband i brunt och guld och nedan två lyckoarmband i härliga pastellfärger.

Pristankar

Jag har nu suttit ner och räknat över vad det kostar att göra ett armband, i genomsnitt, och med tanken att det är viktigare att få ut stilen och fler som använder och kan visa upp att jag finns så kommer jag att ändra priserna så att jag knappt tjänar något alls för arbetet. Det kommer dock att öka senare, så passa på att köpa och beställa nu, innan efterfrågan gör att jag kan höja.

Priserna ligger nu på mellan 50-150:-

Tillskott till smyckesamling


(fotograf Emmy Ingvarsson)

Om det är så att man är intresserad av ett smycke så är det bara att höra av sig i kommentarsfältet. Priserna ligger på mellan 150-250:-.

 Framöver kommer även läggas upp bilder på halsband och örhängen.

RSS 2.0